Izvor: Alo
15.05.2024 u 22:50
3

PREMIJER SLOVAČKE U KOMI! Izgubio je mnogo krvi

Slovački premijer Robert Fico stavljen je u indukovanu komu nakon operacije, prenose mediji.

Robert Fico stavljen je u indukovanu komu nakon operacije, prenose RIA Novosti.

Premijer Slovačke Robert Fico danas je teško ranjen u atentatu, a napadač je ubrzo savladan.

Slovačka televizija Taz objavila je, pozivajući se na izvore, da je Fico nakon operacije uveden u stanje indukovane kome, u kojoj će se nalaziti naredna 24 časa. Njegovo stanje je, prema televiziji, kritično, izgubio je mnogo krvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PREMIJER SLOVAČKE U KOMI! Izgubio je mnogo krvi”

  1. Kakva greota , trebao bi se doneti nekakav Zakon da svakom atentatoru bude uništen ne samo on već cela njegova porodica , jer se nije pucalo samo na čoveka već na državu , državu i sve njene gradjane ili većinu koja je birala čoveka na kome je izvršen atentat , izabran je čovek koji će da ih vodi . O nalogodavcima tek za njih treba doneti nove Zakone ozakonjene u UN ako budu još postojale , jer su ovakve , nikakve , te UN mogu prekinuti recimo rat na Plaestinskoj teritoriji samo jednim saopšetenjem a to je priznanje Palestinske države i da svaki nastavak rata po priznanju mora vojno i svako drugo rukovodstvo snositi kaznu , ne sankcije već kaznu .

    0
    0
    Odgovori
  2. Slovaci su em fin i razuman narod em pametan narod, em dobar i ovako nešto da dožive , pucano je u narod u državu . To svako treba da zna .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter