Izvor: informer
07.02.2024 u 11:59
0

DECA IZ MITROVICE, POBEGLI OD KUĆE: Gubi im se svaki trag, mole za pomoć

Mitrovčani Nikola M.(14) i Aleksandar J.(16) nestali su u nedelju 4.februara i od tada im se gubi svaki trag!

– Poslednji put Nikolu sam videla u subotu oko 21 sat. Ujutro kad sam se probudila njega nije bilo. Kako se uopšte nije pojavljivao, krenuli smo u potragu za njim, tražili smo ga po celoj Mitrovici i Laćarku, ali uzalud.

Čuli smo da i porodica njegovog druga Aleksandra traga za njim i povezali da su možda negde zajedno pobegli. Ovim putem molim svog sina da se vrati kući gde god da je i šta god da je uradio. Sine, vrati se kući, moli te tvoja majka – kroz plač poručuje Milena Mijatović, majka nestalog Nikole.

Nikola je na sebi imao sivu duksericu, tamoplavu trenerku, crnu jaknu i šarene patike. Dečak je sa sobom poneo mobilni telefon sa majčinom karticom, ali je od nedelje telefon nije dostupan.

Porodica Mijatović nestanak sina prijavila je policiji u ponedeljak 5.februara, a kako Informer saznaje pripadnici PU Sremska Mitrovica još uvek tragaju za dečacima. Mole se svi koji su ih videli da slučaj prijave najbližoj policijskoj stanici.
ugašen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter