Izvor: TANJUG
27.09.2023 u 16:53
0

STRAŠNE NAJAVE VETONA EŠLJANIJA- SRBI JOŠ NE MOGU DA ODAHNU: Operacija kosovske policije nakon sukoba u selu Banjska još nije završena

Zamenik direktora kosovske policije za region Mitrovica Sever Veton Eljšani rekao je danas da operacija kosovske policije nakon sukoba u selu Banjska još nije završena.

„Ono što mogu da kažem jeste da operacija u potpunosti još nije završena, vama smo rekli da ne idete po šumi jer ne možemo da kažemo da je sto odsto sve očišćeno“, rekao je Eljšani novinarima. On je dodao da će u danima koji dolaze, specijalizovane jedinice i dalje biti na mestu sukoba.

SAOPŠTENJE SINODA SPC“Mnogi bi da nas uvuku u tragične sukobe, cilj im je da crkva i Srbi nestanu sa KiM“

„Policijske jedinica za demontiranje eksplozivnih naprava će biti na specifičnim mestima i gledati granate i ostale naprave koje nisu eksplodirale“, ukazao je Eljšani. Prema njegovim rečima, tri Srbina su prilikom incidenta ubijena, dva uhapšena, dok je jedan povređen.

„Ono što mogu da kažem jeste da je jedan moj policajac ubijen ovde kao što znate, a posle toga je počelo da se puca na sve strane“, rekao je Eljšani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter