Izvor: Alo.rs
18.02.2024 u 15:26
0

UDOVICA NEBOJŠE GLOGOVCA SE OPROSTILA OD SVEKRA: Sa malo reči rekla je mnogo

Samo nekoliko dana nakon pomena sinu, preminuo otac Nebojše Glogovca.

Šest dana nakon šeste godišnjice smrti sina, upokojio se Milovan Glogovac, otac legendarnog glumca Nebojše Glogovca.

Protojerej-stavrofor Milovan preminuo je u noći između 15. i 16. januara. On je bio sveštenik u penziji, a o svom sinu uvek je govorio sa puno ljubavi. Udovica Nebojše Glogovca, Milica, sada se oglasila i javno oprostila od svekra.

Sudeći po njenoj objavi na Instagramu, bile je i te kako bliska sa njim.

– Hvala Vam na svakom blagoslovu – napisala je i postavila emotikon sklopljenih ruku, koji simbolizuje molitvu.

Ispod objave nizali su se komentari saučešća i podrške, a među prvima se oglasila Sloboda Mićalović, kojoj je Glogovac bio kum.

Podsetimo, glumac Nebojša Glogovac vodi poreklo iz Dramiševa, a njegova porodica je poreklom sa Kosova i Metohije, prezime su dobili po naselju Glogovac. Polovinom 19. veka njegova porodica je preko Crne Gore došla u Hercegovinu. Njegovi preci su se nastanili u Brataču i Dramiševu i svi slave Đurđevdan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter