Izvor:
13.05.2024 u 22:31
0

SAGA SE NASTAVLJA: Marko Miljković odveden u Lazu! Jutjubera očekuje pregled psihijatra

Marko Miljković napustio je Urgentni centar u pratnji policije, a kako Informer saznaje biće odveden u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Jutjuber Marko Miljković proveo je večeras nekoliko sati u Urgentnom centru gde je doveden sa lisicama na rukama u pratnji policije.

Miljkovića sada, kako saznajemo, vode u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“gde ga očekuje pregled psihijatra.

Jutjuber je priveden posle incidenta sa komšijama u stanu iznad njegovog i Luninog, a kojima je kako je sam priznao za naš portal, na terasu danas bacio tuce jaja.

Miljković je bio revoltiran jer su imali intervenciju u stanu, zbog koje je prljavština padala po njegovoj terasi.

Sukob i tuča

Kako se sumnja, sukob je nastao nakon što su komšije iz stana iznad na dom Miljkovića bacile pomije, nakon čega je Marko njima bacio jaja, a sve je preraslo u fizički okršaj, usled čega je Miljković zadobio povrede glave i posekotine po telu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter