Izvor: K1
23.05.2024 u 13:54
0

STRAH ZAVLADAO AMERIKOM: Pentagon tvrdi da je Rusija lansirala novo oružje o KOM DOSLOVNO NE GOVORE NI REČI

Rusko svemirsko oružje lansirano je 16. maja i raspoređeno je u istu orbitu kao i satelit američke vlade-, rekao je zvaničnik Pentagona

Rusija je lansirala verovatno svemirsko oružje i rasporedila ga je u istoj orbiti kao i satelit američke vlade, saopštio je Pentagon.

-Rusija je u nisku zemljinu orbitu lansirala satelit za koji procenjujemo da je verovatno protivsvemirsko oružje za koje se pretpostavlja da je sposobno napasti druge satelite u niskoj orbiti-, rekao je zvaničnik zadužen za medije Pentagona general-vojnik Ratnog vazduhoplovstvo Pet Rajder na konferenciji za novinare kasno u utorak.

Rajder je dodao da će Vašington nastaviti pratiti situaciju i da je spreman zaštititi svoje interese.

-Imamo odgovornost da budemo spremni zaštititi i obraniti područje, svemirsko područje, te osigurati kontinuiranu i neprekinutu potporu združenim i kombinovanim snagama-, rekao je.

Zvaničnik Kremlja Dmitrij Peskov odbio je da komentariše pitanje o izveštajima da je Moskva lansirala svemirsko oružje, piše Kijev Post.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter