Izvor: Alo
15.05.2024 u 18:53
0

PUŠTEN NAKON SASLUŠANJA: Bivši rijaliti učesnik tri puta krivično osuđivan!

Hitno oglašavanje tužilaštva nakon skandala sa Miljkovićem i pritvora

Marko Miljković pušten je danas nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

On nije hteo da precizira da li će se braniti sa slobode i šta se dešava sa procesom, sada su otkriveni i novi detalji. Ono što je svima zapalo za oko je i činjenica da je Marko već tri puta krivično osuđivan, što bi trebalo da je otežavajuća okolnost u ovom slučaju.

Detalji krivične prijave protiv Marka Miljkovića! Evo da li je imao oružje i ko je zvao policiju

Stiglo je i obrazloženje suda koje prenosimo u celosti:

– Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu. Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji predlog je odbijen. S obzirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje – navodi se u saopštenju tužilaštva, piše Telegraf.

Gagi Đogani ljut na Marka Miljkovića

Otac Lune Đogani,Gagi, došao je po Marka Miljkovića, a naše kamere zabeležile su taj momenat. Marko je ušao u auto, a Gagi mu se u tom trenutku nije obratio.

Luna Đogani van sebe

Luna Đogani ne može da dođe sebi nakon što je Marko Miljković napravio skandal u njihovoj zgradi, nakon čega je i priveden. Luna ga je čekala u stanu, a okupljeni mediji usnimili su je u trenutku dok je bila na prozoru, raščupana i otečena od plakanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter