Izvor: NOVASHOW
23.05.2024 u 14:11
0

Jelena Đoković se emotivnim rečima obratila Nikoli Rokviću i njegovoj porodici (FOTO)

Nikola Rokvić juče je, 22. maja, stigao na Eginu i ispunio svoj cilj, a danas se njemu i njegovoj deci obratila i Jelena Đoković putem društvenih mreža.

Jelena je jedna od onih koji su javno podržali Rokvića tokom njegovog poduhvata, ali je i donirala novac za njegovu fondaciju Porodica.

Naime, Jelena se putem Instagrama obratila Nikoli, njegovoj supruzi Bojani i dečici.

fondacijanovakdjokovic instagram printscreen

Podsetimo, Jelena je podržala Nikolinu misiju i donirala novac njegovoj fondaciji „Porodica“ za šta joj se pevač javno zahvalio.

„Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio“, rekao je Nikola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter