Izvor:
15.05.2024 u 10:05
2

Marka Miljkovića s lisicama doveli u tužilaštvo, on vikao „40 sati samice zbog razbijenih jaja“ (VIDEO)

Youtuber uskoro će dati izjavu u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog remećenja javnog reda i mira, kao i zbog napada na službeno lice.

Marko Miljković doveden je danas iz policijske stanice Novi Beograd u Treće osnovno tužilaštvo kako bi dao izjavu o incidentu koji je napravio pre dve noći. Njega je u tužilaštvo dovelo četiri polcijaca, dok je imao lisice na rukama, a on se odmah obratio okupljenim novinarima:

– Ćao novinari, ćao svima, evo 40 sti sameice zbog razbijenih jaja – vikao je Miljković okupljenim predstavnicima medija.

Miljković je, inače, 13. maja gađao terasu svojih komšija jajima, a potom ušao u sukob sa ženom koja je u petom mesecu trudnoće. Nakon ovog incidenta s komšijama, njega je policija privela i odvela na pregled u Urgentni centar, a potom u Kliniku za pshijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ i na kraju je pritvoren na 48 sati.

Miljković je tvrdio da su mu komšije bacale pomije na terasu svakodnevno zbog čega je odlučio da ih gađa jajima, a tužilaštvo se oglasilo saopštenjem u kojem je navelo da je Miljković izvršio i napad na službeno lice:
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Marka Miljkovića s lisicama doveli u tužilaštvo, on vikao „40 sati samice zbog razbijenih jaja“ (VIDEO)”

  1. Доста је тих лакрдијаша који се бахате свуда то треба кажњавати за пример!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter