Izvor: UNA
15.05.2024 u 10:53
1

RASKOLI U KRALJEVSKOJ KUĆI VINDZORA SE GOMILAJU: Princ Vilijam preuzeo komandu nad vojnim pukom princa Harija

Britanski kralj Čarls službeno je danas imenovao princa Viljama za komandanta nad bivšim pukom princa Harija.

Britanski kralj Čarls službeno je danas imenovao princa Viljama za komandanta nad bivšim pukom princa Harija. Na događaju u Hemširu, monarh je pohvalio pilotske sposobnosti prestolonaslednika dok su stajali pored letelice kojom je vojvoda od Saseksa upravljao tokom službe u Avaganistanu. Ni reč nije izustio o mlađem sinu, koji je vreme te ceremonije bio na putu do Londona iz Nigerije, odakle je nastavio dalje ka Los Anđelesu, sa suprugom Megan Markl. Princ od Velsa i kralj pokazali su da ih spaja velika bliskost i da uživaju kada su jedan pored drugog. Vilijam je „odao“ i ove signale.

Sjajan odnos koji su danas pokazali princ Vilijam i kralj Čarls podržala je i stručnjak za govor tela, Džudi Džejms. Kako je rekla, princ od Velsa bio je ponosan i oduševljen kada je u jednom trenutku video svog oca koji se bori sa rakom, kako se smeje iz sveg srca. Njihova zajednička „šetnja“ bila je puna energije i pokazala je osećaj lakoće i bliskosti.
Izgledao je kao da je Čarls pokazao neku unutrašnju nelagodnost tako što je gurao ruku u džep svoje jakne dok je stajao sam kako bi održao mali govor pre otkrivanja ploče“, dodala je Džejms i napomenula da je odnos oca i sina bio daleko od formalnog (odnos kralja i Harija sveo se na formalnost i manje od toga).

„Kada je Čarls stajao sa svojim sinom Vilijamom, videli smo neke veličanstveno signale uzajamne naklonosti i razigranog uvažavanja. Bio je to pravi govor tela oca i sina i ovo je bio gotovo prvi put da su nam pružili uvid u pravu prirodu svog odnosa, onakvog kakav je taj odnos danas“.

Izgledao je kao da je Čarls pokazao neku unutrašnju nelagodnost tako što je gurao ruku u džep svoje jakne dok je stajao sam kako bi održao mali govor pre otkrivanja ploče“, dodala je Džejms i napomenula da je odnos oca i sina bio daleko od formalnog (odnos kralja i Harija sveo se na formalnost i manje od toga)

„Kada je Čarls stajao sa svojim sinom Vilijamom, videli smo neke veličanstveno signale uzajamne naklonosti i razigranog uvažavanja. Bio je to pravi govor tela oca i sina i ovo je bio gotovo prvi put da su nam pružili uvid u pravu prirodu svog odnosa, onakvog kakav je taj odnos danas“.

Džejms je napomenula da je Vilijam, dok je bio mlađi, često nagovarao svog oca da pozira u javnosti i pokušaavo da izmami malo njegovog osmeha. Kasnije je u javnosti bilo očigledno da uživaju kada su jedan pored drugog.

Kralj i princ nisu pokazali bilo kakve signale nelagodnosti koji bi mogli da se povežu sa zdravstvenom krizom na dvoru, izazvanom bolešću Čarlsa III i Kejt Midlton. Džudi je poručila da je princ od Velsa izgledao najopuštenije u javnosti, otkako je njegovoj supruzi dijagnostikovan rak odnosno otkako je saopštena ta dijagnoza. Njegov govor tela ukazao je na olakšanje i oduševljenje što deli trenutak sa svojim ocem nakon svega što je zadesilo porodicu.

„Ovo je možda najopušteniji izgled Vilijaam od bolesti Kejt Midlton. Čini se da je njegov fokus ovde primarno na odnos sina prema ocu i čini se da je činjenica da je ovo porodičan trenutak, veći od davanja i prihvatanja uloge. Vilijam izgleda samouvereno i sposobno, a Čarlsov razigrani pristup zaista sugeriše da zna da njegov stariji sin može lako i oštroumno da se nosi s ovom novom ulogom. Nisu uopšte opterećeni „posledicama“, u koje spada i Hari, ne misle o tome. Ponašanje ukazuje na intenzivan ljubazan odnos koji je dobio na intenzitetu u poslednjih nekoliko godina i koji se sada produbio kroz borbu Čarlsa i Kejt Midlton. Izgledaju kao dva čoveka fokusirana na savladavanje tih bolesti dok popravljaju kraljevsku firmu“, dodala je.

Odluka o imovanju usledila je nakon što je Čarls odbio da se vidi sa mlađim sinom, dok je princ nedavno boravio u Londonu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RASKOLI U KRALJEVSKOJ KUĆI VINDZORA SE GOMILAJU: Princ Vilijam preuzeo komandu nad vojnim pukom princa Harija”

  1. Vreme je da se raspadne i ta porodica i ta lopovsko teroristička država.Malo da se i oni nadju u haosu.Ŝkote i Ircectreba ohrabriti da krenu putem nezavisnosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter