Izvor: alo
15.05.2024 u 09:03
0

SVI SE PITAJU ŠTA JOJ JE KRALJICA SAVETOVALA: Srele se Kamila i Rouz od Čomondelija

Fotografije na kojima se vidi kako Sara Rouz Hanberi, često pominjana kao ljubavnica princa Vilijama, ćaska sa kraljicom Kamilom zapalile su društvene mreže.

Kraljica, koja je je godinama bila ljubavnica kralja Čarlsa dok je on bio u braku sa princezom Dajanom i markiza od Čolmondelija, što je zvanična titula Rouz Hanberi, srele su se na čuvenom konjičkom turniru u Glosterširu ove nedelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by هوب Hope (@iamh0pe)

Rouz je bila je jedna od gošći, koje su se pridružile kraljevskoj porodici. Dok su ona i kraljica opušteno ćaskale, društvo im je pravila i Šarlot Tilberi. Rouz, koja je udata za Dejvida Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija, viđena je kako gleda akciju sa tribina na konjičkom događaju zajedno sa bratom Zare Tindal, Piterom Filipsom i njegovom ćerkom, Savanom i Islom.

Čolmondelijevi su prijatelji princa i princeze od Velsa i žive u Hoton holu u Norfolku, blizu seoskog doma princa Vilijama i Kejt, Anmer Hol.

Rouz i Dejvid, koji su se venčali u junu 2009. godine, imaju sinove blizance Aleksandra, grofa od Roksevidža i lorda Olivera, obojica od 14 godina, i osmogodišnju ćerku Lejdi Ajris.

Porodica ima dugu vezu sa britanskom kraljevskom porodicom – Rouzina baka po majci ledi Elizabet Lambart bila je jedna od deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II i princa Filipa 1947. godine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter