Izvor:
15.05.2024 u 08:15
0

OD BOGDANINIH ZA ISIAJIJU NEVEROVATAN POKLON: Unuka častili enromnim iznosom, evo o kojoj sumi je reč

Bogdan i Danijela Rodić častili unuka

Veljko i Bogdana Ražnatović danas su dobili trećeg sina, a pre nego što im se 2020. godine rodio prvi naslednik Željko, njeni roditelji su za unuče pripremili bogat poklon.

Prema pisanju domaćih medija, Danijela i Bogdan Rodić su rešili da unuku poklone 10.000  evra. Plan je bio da taj novac uplate detetu na račun, a da ono njim raspolaže kad napuni 18 godina.

Rodići su poznati po tome da su veoma vredni i pošteni i komšije iz Titela imaju samo reči hvale. Od jutra do mraka posvećeni su poslu, svakodnevno se bave farmom pilića, koje prodaju na pijaci. Njihov rad i trud se tokom godina isplatio, pa su uspeli da zarade novac, koji pametno ulažu. Kada je Bogdana ostala u drugom stanju, dugo su razmišljali šta da poklone bebi, s obzirom na to da će kod Ražnatovića imati i „od ptice mleko“. Posle razgovora, došli su na ideju da je novac najbolje rešenje. Oni su presrećni što je prvo pa muško – otkrio je za domaće medije prijatelj porodice Rodić.

Kada su mediji pozvali Rodiće da provere ovu informaciju, Danijela je nije ni demantovala, ni potvrdila, uz komentar da „ne valja o tome da se govori dok se beba ne rodi“.

– Još je rano da pričamo o tome, a i takva stvar treba da ostane samo u porodici. Neka sve prođe kako treba, pa ćemo sve drugo lako – rekla je Bogdanina majka Danijela, dok je njen suprug otkrio da će, čim unuku stigne, napraviti lom.

 

Istina o porodici Rodić, komšije otkrile sve detalje

Ekipa Alo.rs nalazi se u naselju Titel, rodnom mestu supruge Veljka Ražnatovića – Bogdane. Dok se u porodičnom domu Rodića priprema veliko slavlje povodom rođenja unuka folk dive Svetlane Ražnatović – Željka, porazgovarali smo sa komšinicama Cecine snajke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter