Izvor: Alo
16.05.2024 u 07:21
0

ZA VIKEND NAS OČEKUJE TOPLIJE VREME, A DO TAD PLJUSKOVI: Spremite se!

U Srbiji će u četvrtak biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito vreme

Mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturama od devet do 24 stepena, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren, u košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar koji će u Pomoravlju, Podunavlju i na jugu Banata imati udare olujne jačine, a najjači udari vetra očekuju se na jugu Banata, od 24 do 28 metara u sekundi.

U Beogradu će vreme biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito, povremeno sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar koji će imati i udare olujne jačine, oko 17 metara u sekundi, dok će najviša dnevna temperatura biti oko 21 stepen.

Vreme za vikend

Slabljenje Košave očekuje se u petak uveče, dok se za vikend i početkom sledeće nedelje očekuje toplije vreme sa temperaturama do 30 stepeni.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter