Izvor:
29.04.2024 u 18:54
0

DETALJI TRAGEDIJE KOD LESKOVCA! Poginuo MEHANIČAR koji je popravljao prikolicu na kamionu, pa EKSPLODIRALA BOCA

Pumpa se nalazi na samom ulazu u selo Brestovac, a 100 metara od autoputa Leskovac-Niš-Beograd

Jedan radnik poginuo je u eksploziji koja se dogodila u 15.30 sati na benzinskoj pumpi „Pan Ledi“ u Brestovcu kod Leskovca, na kojoj se toči i metan.

Do nesreće je došlo kada je eksplodirala jedna boca sa metanom iz prikolice i tom prilikom poginuo je jedan radnik, potvrđeno je Jugmedii u Domu zdravlja Leskovac čija je ekipa hitne pomoći bila na terenu.

– Iz te boce još curi gas, preduzete su sve mere obezbeđenja – rečeno je Jugmedii na licu mesta.

Pumpa se nalazi na samom ulazu u selo Brestovac, a 100 metara od autoputa Leskovac-Niš-Beograd.

 

Na pupmi u Brestovcu kod Leskovca ekplodirala je prikolica sa metanom oko 15 časova, a najmanje jedno lice je tom prilikom poginulo.

Nezvanična saznanja ukazuju da je povređen i jedan radnik pumpe.

Na licu mesta su ekipe policije, vatrogasaca i hitne pomoći, a u policiji je rečeno da za sada nemaju detaljnije informacije o tragediji i da će se oglasiti kasnije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter