Izvor: Kurir
17.02.2024 u 11:51
1

NEDOSTAJE KLJUČNI DOKAZ: Novi detalji istrage ubistva Saše iz Doboja

Nož kojim je 31. januara monstruozno ubijen Saša K. (45) iz Doboja još nije pronađen.

To je za Nezavisne potvrdio načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj Dragan Sušić.

– Potraga za hladnim oružjem kojim je usmrćen Saša K. vršena je na svim pravcima kretanja osumnjičenih – naveo je Sušić i precizira da je između ostalog sprovedena pretraga korita reke Spreče i drugih lokacije kojima su se tokom krivičnog dela kretali osumnjičeni.

Sušić navodi da osumnjičeni „za sada nisu“ otkrili gde su bacili nož.

– Nož kojim je izvršeno krivično delo za sada nije pronađen. Traga se i dalje za njim… Traži se na svim mestima gde je moguće na pravcima kretanja osumnjičenih nakon izvršenja krivičnog dela – rekao je Sušić.

Od ubistva je prošlo 15 dana, Dobojlije već komentarišu da je u istrazi zavladalo zatišje, međutim, Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, navodi da rade punom parom.

– Mi možda sada imamo i više aktivnosti nego tada što smo imali. Vršimo konstantna veštačenja svih tragova koji su pronađeni i u vozilima i u kućama gde smo vršili pretrese. Evo imaćemo i neka veštačenja vozila još dodatno u Banjaluci gde prevozimo vozila odavde iz Doboja. Takođe, radili smo veštačenje i uzimanje uzoraka krvi, izvodili smo ih iz pritvorskih jedinica, tako da mi svakodnevno preduzimamo te aktivnosti da bi zadokumentovali to krivično delo – izjavio je Radinković.

Dobojska policija, podsetimo, još nije odgonetnula od koga su i kako nabavljene tablete „Treana“ kojima je žrtva bila omamljena.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NEDOSTAJE KLJUČNI DOKAZ: Novi detalji istrage ubistva Saše iz Doboja”

  1. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter