Izvor: INFORMER
29.04.2024 u 19:11
1

UKRAJINA SE PREDAJE?: Vojsci stiglo šokantno naređenje! Zaustavite odmah…

Vojnicima ukrajinskih oružanih snaga naređeno je da zaustave izgradnju odbrambenih objekata u oblasti Avdejevke, piše Japan Times, pozivajući se na ukrajinske vojnike.

– Situacija se promenila. Rečeno nam je da ne diramo lopate, već da ostanemo na mestu i čekamo naređenja. Ruska vojska napada i ide napred – rekao je jedan od njih.

Publikacija napominje da je ruska vojska uspela da postigne uspeh, dok Oružane snage Ukrajine doživljavaju akutni nedostatak osoblja.

Ranije se glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Aleksandar Sirski požalio na tešku situaciju ukrajinskih trupa na liniji fronta. Prema njegovim rečima, Rusija ima značajnu prednost i aktivno napada duž cele linije dodira, što dovodi do taktičkih uspeha.

Kao najžešće tačke je naveo Ivanovskoe i Časov Jar u pravcu Kramatorska u DNR. Ništa manje kritična nije situacija u Oružanim snagama Ukrajine na Krasnoarmejskom (ranije Pokrovskom) i Kurahovskom pravcu, precizirao je general.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINA SE PREDAJE?: Vojsci stiglo šokantno naređenje! Zaustavite odmah…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter