Izvor: Kurir
16.05.2024 u 08:42
0

PUTIN U KINI: Predsedniku Rusije doček uz SOVJETSKE PESME, dogovoreno PRODUBLJIVANJE SARADNJE!

Ruski predsednik Vladimir Putin stigao je u Peking gde se sastao sa Sijem Đinpingom, predsednikom Kine.

BBC navodi da je ovo prva Putinova međunarodna poseta od početka njegovog petog mandata na čelu Rusije nakon izbora na kojima praktično nije imao pravog protivkandidata.

Navodi se da je ovo treći sastanak Putina i Sija u nešto više od godinu dana i da je usledio u trenutku kada i dalje traje ruska invazija započeta u februaru 2022.

PUTIN OGORČEN ZBOG NAPADA NA FICA : Ruski predsednik je napad na Slovačkog premijera nazvao monstruoznim zločinom

8.24 – Počelo obraćanje medijima predsednika Kine i Rusije

Si i Putin izašli pred pradstavnike medija nakon jutrošnjeg sastanka, koji je prema navodima trajao skoro dva i po sata.

8.18 – Odužio se sastanak Sija i Putina

Konferencija za medije nakon sastanka predsednika Kine i Rusije još uvek nije počela, a razlog odlaganja je to što njihov susret traje mnogo duže nego što se očekivalo.

8.12 – Svečani doček za Putina u Pekingu

Putinu je u Pekingu priređena velika dobrodošlica, a BBC navodi da je kineski vojni ansambl izvodio sovjetske klasike Crvene armije, poput pesme „Moskovske večeri“.

U masi onih koji su dočekali Putina bila su ruska i kineska deca, a iz nje su se čuli uzvici oduševljenja kada su tu prošli ruski predsednik i Si.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter