Izvor: happybsc
29.04.2024 u 19:58
1

NENAD NEŠIĆ PONOVO ŠOKIRA SA IZJAVAMA: Gde je 200.000 srpskih žrtava iz Sarajeva, zašto se niko ne zapitakako je Izetbegović dogovorio žrtvovanje 5000 ljudi

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, Nenad Nešić, iznio je ponovo svoje stavove naglasivši da su Srbi “najstradaliji narod” na Balkanu u prošlom stoljeću.

On je, između ostalog, kažao da su Srbi “žrtve genocida” i da o tome svjedoči “svaki pedalj Balkana”.

“Narod koji je u proteklom vijeku dao preko dva miliona stradalih u odbrambenim ratovima, nikako ne može biti genocidan. Upravo suprotno, srpski narod je žrtva genocida. O tome svjedoče Zejitinlik, Јasenovac, Kragujevac, Kozara, Brod na Drini, Prebilovci i svaki pedalj Balkana. O tome svjedoče i 3.267 grobova u srednjem Podrinju i Birču, kao i Sijekovac, Vozuća, dolina Neretve, ali i 200.000 izbrisanih  sarajevskih Srba.”, rekao je Nešić.

 

 

Nešić dodaje . I ja vam kažem da su  ih helikopterom, eofora, na osnovu odobrenja, srpski snaga, 93.

je odveli u Sarajevo, Holdej ni, Dejmi Alija i Zadbregović. Tražili su od nije da žrtvuju 5.000 srebrenčana da bi dobilui NATO intervenciju protiv srpski snaga. O tom niko ne priča.

General-prezident Zadbregović, Dragi moji srbrenčani, kako ste? Dobro i kako ste vi, prezident. Nudi mi Klinton da uđu u Četnić i u Srbenć i izvrše pokolj 5.000 muslimana i biće vojna intervencija NATO snaga na srpske položaje u celoj Bosnije. Šta vi mislite o tome? Ja sam škoćuju i kaj mrešu ti, lud? Ko će da ti naklanje, ti nejdeš, ti naklanje, ti nejdeš.

E, ovo je ono što je on rekao. Alija je loš čovek. Niko ne priča o tom da Alija Izedbegović nikad nije došao na obiližavanje zločina u Srebrenci.

I da se zločin u Srbrenci nije obeležavao na ovakav način, sve dok nije umro Alija Izadbegović. A vi dobro proverte ovo šta ja pričam. Tek, nakon smrti Alije Izadbegovića, se počeli obiližavaje Srbrenca na ovaj način, reako je Nešić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NENAD NEŠIĆ PONOVO ŠOKIRA SA IZJAVAMA: Gde je 200.000 srpskih žrtava iz Sarajeva, zašto se niko ne zapitakako je Izetbegović dogovorio žrtvovanje 5000 ljudi”

  1. Са њима треба само ИСТИНОМ И ЧИСТИМ ДОКАЗИМА. Да све Србске радио и ТВ станице по цео дан причају само разним догађајима и клању Срба!
    Осим тога, Нешићу под хитно да уведе у хакон да СВАКИ НОВИНАР који ради на државној или јавној телевизији који не изговори пун назив РЕПУБЛИКА СРБСКА, СЕ ИМА ПОДНИЈЕТИ КРИВИЧНА ПРИЈАВА. ДА СЕ ЈЕДНОМ ЗА СВА ВРЕМЕНА НАУЧЕ, ДА МИ НИСМО НЕКА „РС“, БЕЋ ПОНОСНА И СЛОБОДНА РЕПУБЛИКА СРБСКА!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter