Izvor: Kurir
15.05.2024 u 21:50
0

PRE ZLOČINA SVOJOJ ĆERKI JE SAOPŠTIO OVO: Ovo su detalji užasa u Foči

Tela Radomira Andrića (69) i njegove supruge Mileve (61) pronađena su u njihovoj kući u naselju Rataja kod Foče, a prema nezvaničnim informacijama muž je iz pištolja ubio suprugu, pa presudio sebi!

Kako saznaje ATV na to ukazuju i prvi rezultati istrage kojima je utvrđeno da je Radomir pre zločina telefonom pozvao jednu od svojih kćerki i saopštio joj da ”više neće biti ni njega ni nje”, misleći na svoju suprugu.

Uplašena kćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava. Nažalost stigao je prekasno. Zatekao je zaključana vrata kuće, a kako mu niko nije otvarao razvalio je vrata, ušao unutra i zatekao tela supružnika.

”U kući su pronađena dva tela sa ranama od vatrenog oružja, a kraj je zatečen pištolj. Sve ukazuje na ubistvo i samoubistvo, ali su istražne radnje i dalje u toku”, kaže izvor ATV-a.

DRAMA U DRAČU: Otac uzeo decu kao taoce, pa zapucao iz KALAŠNJIKOVA(VIDEO)

Iz PU Foča ranije saopšteno da su tela pronađena juče oko 17:00 časova nakon prijave policiji.

Na lice mesta izašli su službenici Policijske uprave Foča, zajedno sa službom Hitne medicinske pomoći. Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje i kriminalistička policija.

Naložena je obdukcija koja će biti obavljena u Univerzitetskoj bolnici Foča.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter