Izvor: vijesti
28.05.2024 u 16:59
0

I AKO JE POMINJO KRVNU OSVETU : Tužilaštvo neće pokrenuti postupak protiv Mila Đukanovića

Više državno tužilaštvo (VDT) Crne Gore ocenilo je da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv Mila Đukanovića zbog njegovih izjava u intervjuu datom "Anteni M".

„U predmetu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici koji je formiran povodom intervjua koji je „Antena M“ dao M.Đ., a koji je od strane Uprave policije dostavljen na ocenu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, radi preispitivanja eventualnog postojanja elemenata bića krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, tužilaštvo je ocenilo da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kojeg lica, zbog bilo kojeg krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti“, piše u saopštenju VDT, prenose Vijesti.

Oni su podsetili da je od strane tužilaštva dat nalog Upravi policije da od „Antene M“ pribavi i dostavi Visem državnom tužilaštvu u Podgorici intervju u elektronskoj formi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter