Izvor: alo sport
29.05.2024 u 13:21
0

KUVA SE OPASAN TREJD Jokić dovodi Srbina u Denver, on je sve što fali Nagetsima

Bila bi ovo prava NBA bomba...

Poznati NBA novinar Endi Bejli na sajtu bleacherreport.com objavio je tekst sa naslovom „Top deset potencijalnih trejdova o kojima niko ne priča“. U priči je i Vasilije Micić.- Odlazak Majkla Portera džuniora bila bi dramatična promena za Denver, ali postoje rešenja. Jedna od opcija je trejdovanje centra Zika Nadžija za iskusnog plejmejkera Vasilija Micića.

 

Osim što je Jokićev zemljak, Denveru bi njegov dolazak dao nešto što mu je očajnički potrebno – stabilnog kreatora kada je MVP van parketa – piše Bejli.Tridesetogodišnji Micić je prosečno beležio sedam poena i 4,4 asistencije u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi. Nije se snašao u Oklahomi, ali je u Šarlotu pokazao koliko može.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter