Izvor:
25.12.2019 u 09:03
0

NIŠ NA NOGAMA, KRENULA POTRAGA Ceo grad traga za Monikom (6)

Aleksandra Karimanović, majka dvanaestogodišnje devojčice Monike iz Niša koja je u petak nestala na putu do kuće, već 6 dana živi u agoniji jer nema ni traga ni glasa njenom detetu.

Cela zemlja, ali i dijaspora, digla se na noge da pronađe učenicu 6. razreda osnovne škole, a u želji da se agonija završi, meštani naselja Brzi Brod organizovali su za danas potragom za njom.

Potraga će početi u 10 časova, a svi koji će se uključiti kako bi se devojčica što pre pronašla, okupiće se kod Idee.


OVO MORATE PROČITATI

UŽIVO! DAČIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO"Srbi nikada nisu plaćali povlačenje priznanja Kosova!

JOKIĆ OSTAVIO BEZ REČI NOVINARE Ovo nije moj Božić! (VIDEO)

ANA BRNABIĆ: Plate će rasti i u narednim godinama!

DEDA MRAZ DELI POKLONE: Muškarac opljačkao banku, pa bacao novac u vazduh čestitajući Božić!


– Pomozimo, ljudi, majci da pronađe svoje dete za kojim traga 6 dana. Molim sve, ujedinite se, pomozite, krenite u potragu za devojčicom Monikom iz Niša koja je nestala 20. decembra – stoji ispod Monikine fotografije na jednoj od Fejsbuk grupa.

I romski mediji koji emituju program čak iz Nemačke organizovali su uključenja uživo kako bi se svi koji nešto znaju javili da to javno kažu.

Predstavnici medija i drugi ljudi koji su organizaciju preuzeli na sebe, dele Monikine fotografije uz opis na srpskom, nemačkom, engleskom. Traže i pomoć za prevod na albanski, italijanski, rumunski, bugarski… Kako bi se devojčica što pre pronašla. Takođe, pozvali su sve koji učestvuju u potrazi da oblepe autobuse i taksije.

Podsetimo, Monika je nestala na putu do mesta Brzi Brod gde se nalazi škola koju pohađa. Naša novinarka rekonstrukcijom događaja utvrdila je da je dete nestalo na potezu od nekoliko stotina metara i to za vreme od 4 minuta i 43 sekunde.

Detalj koji je posebno sumnjiv i neverovatan je taj što Moniku apsolutno niko nije video, iako je ulica kojom je prolazila gusto naseljena. Sa leve strane su kuće u nizu, dok sa desne postoji poljana, pa je skoro nemoguće da je neko odvukao preko tog područja, a da nije viđen, naročito što je dete nestalo u vreme kada ima puno prolaznika.

Od kuće devojčica sa sobom nije ponela ništa od ličnih stvari, pa ni mobilni telefon kojim bi komunicirala sa osobom sa kojom se eventualno dogovorila. Mogućnost da je otišla svojom voljom odbacila je i njena majka Aleksandra koja je ubeđena da joj je ćerka oteta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter