Izvor:
24.12.2019 u 20:51
0

VOĐU „ŠKALJARSKOG KLANA“, IPAK, HTELI DA OTRUJU Pogledajte pakleni plan ubica iz CZ-a

Nepoznate osobe pokušale su da otruju Jovana Vukotića, vođu ozloglašenog "škaljarskog klana". Ubice su pokušale da stave otrov u hranu koja se Vukotiću dotura u zatvor!

Vukotić, koji je označen kao šef kriminalne grupe iz Kotora, početkom decembra je izdržao zatvorsku kaznu od 15 meseci zbog falsifikovanog pasoša i trenutno se nalazi u ekstradicionom pritvoru, gde čeka odluku Apelacionog suda o izručenju Crnoj Gori, koja ga traži zbog brojnih krivičnih dela.

U javnosti se pojavila informacija da je on napadnut u ovoj kazneno-popravnoj ustanovi, što je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde odmah demantovala. Izvor objašnjava da otrovana hrana, srećom, nije ni stigla do njega.


OVO MORATE PROČITATI

POTRESNA ISPOVEST PEĐE MIJATOVIĆA Svo bogatstvo bih menjao za jedno Andrejevo "ZDRAVO"

VELJKO RAŽNATOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Ničega se ne plašim! (VIDEO)

BAKA IVANKA ODUVALA STO SVEĆICA! Neobična rođendanska proslava u Domu penzionera

POLA MILIONA VEŠ MAŠINA SU POTENCIJALNE BOMBE! Poznati proizvođač bele tehnike povlači ih sa tržišta

ZAŠTITNIK GRAĐANA NA HAPPY TV Evo šta će biti sa dužnicima Infostana (VIDEO)


– Ceo slučaj se odigrao preko osobe bliske ovom Kotoraninu koja mu tog dana išla u posetu. Dok je ta osoba išla ka zatvoru, presrela su je dvojica muškaraca koji su se predstavili kao policajci. Rekli su joj da je reč o rutinskoj kontroli, kao i da samo žele da prekontrolišu šta nosi Vukotiću u zatvor. Pitali su da li ima neku hranu i da im je pokaže – kaže izvor iz istrage.

Plan im je bio da iskoriste trenutak nepažnje osobe bliske Kotoraninu i sipaju otrov u hranu koju mu je nosila. Međutim, taj plan im se izjalovio jer u paketu koji je bio namenjen Vukotiću uopšte nije bilo hrane. Osobi koja je krenula kod Vukotića u posetu sve je ovo bilo jako sumnjivo. Na kraju se ispostavilo i da je bila u pravu.

– Brzo su sklopljene kockice i ustanovljeno je da niko od nadležnih nije tražio da se van zatvora kontrolišu torbe posetilaca, te da je zapravo bila reč o lažnim policajcima. Ceo slučaj tada je dobio potpuni obrt. Sumnja se da su osumnjičeni zapravo hteli da ubiju vođu "škaljaraca" – dodaje sagovornik.

Zasad nije poznato ko stoji iza ovog plana, ali se sumnja da je u pitanju suparnički "kavački klan", koji mu je više puta pretio. Vukotiću su, iz sigurnosnih razloga, ipak pojačane mere bezbednosti.

Izvor: Alo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter