Izvor: Informer
28.04.2024 u 11:01
3

LEP BORAVAK: RUSI pogodili „DŽEK POT“ – PUN HOTEL STRANIH PLAĆENIKA: Nije ostao kamen na kamenu – ZAPADNJACI čupaju kosu sa glave

Ruske oružane snage napale su brodogradilište u Nikolajevu i hotel sa plaćenicima koji govore engleski, rekao je za RIA Novosti Sergej Lebedev, koordinator Nikolajevskog podzemlja.

– Nikolajevci javljaju da su eksplozije vidljive u pravcu brodogradilišta, gde su pravljeni dronovi i gde se vršila obuka za upravljanje njima – rekao je sagovornik agencije.

Prema njegovim rečima, udari su izvedeni u nedelju u 4.30 časova ujutru, u pravcu rečne luke Nikolajev došlo je do eksplozije sa ponovljenom detonacijom.

Prema podacima nikolajevskog pozemlja, tamo je pre oko mesec dana vršen istovar i utovar dva voza od po 20 cisterni sa gorivom i mazivima;

– Treći napad je zabeležen u jaht klubu, projektil je udario u hotel u kome je živelo više od dvadeset stranih plaćenika koji govore engleski – dodao je Lebedev.

Ruska vojska gađa energetsku, odbrambenu industriju, vojnu komandu i komunikacione objekte širom Ukrajine. Kako je naglasio sekretar za štampu predsednika Dmitrij Peskov, vojska u borbama sa Oružanim snagama Ukrajine ne pogađa stambene objekte ili društvenu infrastrukturu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “LEP BORAVAK: RUSI pogodili „DŽEK POT“ – PUN HOTEL STRANIH PLAĆENIKA: Nije ostao kamen na kamenu – ZAPADNJACI čupaju kosu sa glave”

  1. Neverovatni delovi teksta kao, čupaju kosu, pobegli glavom bez obzira, masovne predaje, šta ih je snašlo, itd. Samo stvaranje sumnji sa ovakvim tekstovima i naslovima! Kao nije dosta krvi pa da se krvarenja pojačaju. Igra je podla sa obe strane s tim da su je sami amerikanci i englezi stvorili, te je ruska igra iznudjena, ipak ginu i nedužni ljudi sa obe strane. Psi rata postoje uvek i sa obe strane. Šta su kozaci radili u drugom svetskom ratu po Srbiji!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter