Izvor: KURIR
12.05.2024 u 12:34
3

PROLIVENA NEVINA KRV RUSKIH CIVILA! OSVETA ĆE BITI BRZA ZA MONSTRUOZNU EGZIKUCIJU SVIREPOG ZLOČINCA: Projektil PREPOLOVIO zgradu: Jezive scene sa LICA MESTA

Belgorod je na meti masovnog granatiranja ukrajinskih trupa, a jedan ukrajinski projektil direktno je pogodio višespratnicu, zbog čega se srušio deo zgrade, istakao je gubernator Vjačeslav Gladkov.

„Grad Belgorod i Belgorodski okrug bili su podvrgnuti masovnom granatiranju od strane Oružanih snaga Ukrajine. Usled direktnog pogotka granate u stambenu zgradu, srušio se ceo ulaz od desetog do prvog sprata ,“ napisao je.

U urušavanju je povređeno devet osoba, rekao je za RIA Novosti predstavnik hitne pomoći. Stanovnici se sada evakuišu.

„Spasioci ruskog Ministarstva za vanredne situacije sprovode akciju potrage i spasavanja na mestu urušavanja stambene zgrade u Belgorodu. Trenutno je spaseno 12 osoba, među kojima je i dvoje dece“, saopšteno je iz Ministarstva za vanredne situacije.

Ukrajinska granata pogodila je treći ulaz, koji se potom potpuno srušio.

 

POLJSKA GORI! VARŠAVA NESTAJE U PLAMENU: Vatra zahvatila više od pola grada

Ruska protivvazdušna odbrana uništila je šest projektila Točka-U, četiri MLRS rakete Vampir i dve MLRS rakete Vilkha.

„Fragmenti jedne od oborenih raketa oštetili su stambenu zgradu u gradu Belgorodu“, dodaje se u saopštenju.

Vatrogasci i spasioci su na mestu tragedije, a specijalisti raščišćavaju ruševine, javio je dopisnik RIA Novosti.

Do urušavanja je došlo od prvog do desetog sprata, a u zgradi je ogromna prolazna rupa. Iznad nje je prvo „visio” samo potkrovlje, a potom se i on urušio. Pored spasilaca, na licu mesta su i lekari, ali i meštani – pomažu i u raščišćavanju ruševina i uklanjanju automobila ispod gomile betona koja se srušila na njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PROLIVENA NEVINA KRV RUSKIH CIVILA! OSVETA ĆE BITI BRZA ZA MONSTRUOZNU EGZIKUCIJU SVIREPOG ZLOČINCA: Projektil PREPOLOVIO zgradu: Jezive scene sa LICA MESTA”

  1. Da ne gađaju naselja i civile nebi morali da idu da plaču za dodatnu pomoć od zapada,.Ruska vojska će kazniti neonaciste i teroriste ,primereno,ako tako se valja ko tebe kamenom ti njega haubicom ,za bolje sutra.Nema više okretanja drugog obraza,pravila su nova ,evropska OŽEŽI!

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta i kakav komentar treba,za ove ,,pse,,koji su došli u Ukrainu,da ubijaju civile.Ono narkomansko pseto,preko TV priča nebuloze,ni on ne zna šta? Treba ga uhvatiti i javno obesiti sa pomagačima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter