Izvor: happyBSC
26.12.2020 u 12:43
0

NOVI KONZILIJUM Dodik je u stabilnom stanju

Nakon današnjeg zasedanja konzilijuma lekara Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske ustanovljeno je da je zdravstveno stanje srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika stabilno, saopšteno je iz UKC-a Srpske.

– Dodik se danas oseća dobro i on je pod konstantnim nadzorom konzilijuma, a podsećamo javnost da su naši lekari u stalnim konsultacijama sa eminentnim stručnjacima iz Srbije i iz inostranstva – navodi se u saopštenju.

Iz UKC-a su zamolili medije da prilikom obaveštavanja javnosti o zdravstvenom stanju Milorada Dodika koriste relevantne informacije iz Univerzitetskog kliničkog centra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter