Izvor: tanjug
26.12.2020 u 13:34
0

STRAVIČAN ZLOČIN Ljubavnicu ubio pred detetom, a zatim presudio i njenim roditeljima

Stravičan zločin šokirao je Sloveniju kada je na Božić 35-godišnji muškarac izvršio trostruko ubistvo, usmrtivši svoju partnerku pred njihovim detetom, a onda i njene roditelje.

Zločin se dogodio u petak u selu Gerečja Vas kod Ptuja, prenosi Hina. Policija je danas saopštila da je oko 16.30 sati dobila informaciju o „porodičnoj svađi“, a nakon dolaska na mesto događaja pronađeni su  61-godišnjak i 35-godišnja žena koji nisu davali znakova života, kao i 58-godišnjakinja koja je s teškim povredama prevezena u bolnicu, gde je ubrzo umrla.

Mariborska policija obavila je da se istraga nastavlja i da će više detalja o zločinu biti poznato narednih dana, ali da su sve osobe bile porodično povezane.

Mediji navode da je Silvo D. ubio  partnerku u prisustvu njihovog 4-godišnjeg deteta, nakon čega je otišao u kuću njenih roditelja i oboje napao nožem. Susedi sumnjaju da je motiv ubice to što mu je partnerka rekla da s njim više ne želi da živi, navodi mariborski list „Večer“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter