Izvor: Alo
06.05.2024 u 16:10
0

ČEKA GA PAKAO U RIMU: Rafa već u drugom kolu „pakuje kofere“?

Biće mu jako teško.

Održan je žreb za predstojeći masters u Rimu, poslednju ozbiljnu proveru pred start Rolan Garosa, a najbolji teniseri sveta su saznali svoje rivale na početku takmičenja.

Za ljude u Srbiji, naravno, najbitniji je put do Novaka Đokovića do titule, koji nimalo nije lak. Nekoliko šljakaša vreba u prvim rundama, tu su i Karen Hačanov i Kasper Rud, a zatim i Aleksandar Zverev u polufinalu.

JOKIĆ JE KAO VEŠTAČKA INTELIGENCIJA! Poznati novinar je OVO imao da kaže za njega

Međutim, iako je Noletov put težak, jedan teniser ima još teži, a to je Španac Rafael Nadal. Legendarni teniser će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta, dok ga već u narednom kolu čeka Poljak Hubert Hurkač, sedmi nosilac turnira, što znači da bi Rafa već u drugom kolu mogao da „pakuje kofere“.

Ako kojim slučajem porazi „bombardera iz Vroclava“, u narednoj fazi ga čekaju Tijago Sejbot Vajld ili Tomas Martin Ečeveri, zatim Holger Rune, dok su mu mogući rivali u četvrtfinalu Danil Medvedev i Tomi Pol.

Polufinale donosi Stefanosa Cicipasa ili Andreja Rubljova, a finale Novaka Đokovića, Sašu Zvereva ili Kaspera Ruda.

Iako Rafa nije u sjajnoj formi, uspeo je da vezuje nekoliko turnira na kojima je igrao. U Rimu bismo mogli da dobijemo jasniju sliku šta možemo da očekujemo od osvajača 22 Grend slema na Rolan Garosu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter