Izvor: Kurir
01.05.2024 u 07:54
1

TOTALNI RASPAD NADALA U PONOĆ: Španac doživeo debakl usred Madrida, ispao od malo poznatog Čeha

Rafael Nadal doživeo je totalni raspad, i to takoreći kod kuće – u Španiji. U osmini finala turnira Masters serije u Madridu poražen je od ne tako poznatog češkog tenisera Jiržija Lehečke – 5:7, 4:6.

Bio je to prvi susret ove dvojice tenisera, a završen je nekoliko minuta posle ponoći.

Po jedan brejk u oba seta bio je dovoljan Čehu da savlada „kralja šljake“.

ĐOKOVIĆ OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG TRENERA: Novak se, posle Ivaniševića, rastao i sa NJIM! Napisao dirljivu poruku RAZLOG NEPOZNAT (FOTO)

Lehečka je trenutno 31. igrač sveta, dok je Nadal usled duge pauze tek 512. na ATP listi. Ipak, to ne opravdava „Bika sa Majorke“ za ovaj neuspeh na Mastersu čiji je rekorder sa pet titula, ali poslednjom osvojenom još 2017.

Nadala ne treba da boli to što je poražen u ranoj fazi turnira od 22-godišnjeg rivala koji je u usponu, već potpuna nemoć koju je pokazao u njihovom duelu. Čeh je servirao nestvarno dobro, Španac nije imao odgovor.

Podsetimo, pre Madrida, Rafa je igrao u Barseloni gde je takođe doživeo neuspeh, već na drugom stepeniku. Sada je otišao korak dalje.

Lehečka će se u četvrtfinalu sastati sa Danilom Medvedevom, koji nije imao problema sa Kazahstancem Aleksandrom Bublikom. Za to vreme Nadal će verovatno razmišljati šta dalje i da li će učestvovati na Rolan Garosu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TOTALNI RASPAD NADALA U PONOĆ: Španac doživeo debakl usred Madrida, ispao od malo poznatog Čeha”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter