Izvor: sport klub
17.05.2024 u 07:34
0

NESVAKIDAŠNJE LOŠE IZDANJE NAGETSA: Jokić otkrio kako će Denver reagovati posle šokantnih -45

Denver Nagetsi, aktuelni NBA šampioni, imali su priliku da u Mineapolisu izbore plasman u finale Zapadne konferencije. Malo je reći da tu priliku nisu iskoristilu. Minesota Timbervulvsi su „zgromili“ tim Majka Melouna rezultatom 115:70, a uzroke ovakvog poraza je na konferenciji za medije pokušavao da nađe najbolji igrač tima iz Kolorada – Nikola Jokić

Kako se ponašati posle utakmice u kojoj je rivalu sve polazilo za rukom, a Denveru baš ništa?

Ne treba tek tako da ‘speremo’ ovu utakmicu, nego treba da razmislimo malo. Ovo je veliki poraz Uništili su nas i treba da poštujemo njihov rezultat. Bilo je 9:2 za nas na početku i nije baš dobro izgledalo za njih u tom trenutku. Ali od tog trenutka bila je to predstava u kojoj je učestvovao samo jedan tim“, kaže srpski centar.

 

SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI – REBRAČA IZBAČEN IZ DVORANE: Predsedik Vojvodine BURNO reagovao na sudijske odluke

 

Novinare je posle duela zanimalo šta je jokić mislio kada je rekao da se radi o „velikom porazu“.

Veliki je to poraz. Razbili su nas. Bili su bolji u svakom segmentu igre. Moramo da prihvatimo to i da se potrudimo da sledeći put budemo bolji. Kada izgubite sa 45 poena razlike, ne dešava se to svakog dana. Samo treba da prihvatimo, meni je to u redu“, rekao je Nikola Jokić posle utakmice.

Uskoro opširnije…

Nikola Jokić je utakmicu završio sa 22 poena (9/19 iz igre), 9 skokova i 2 asistencije.

Sedma, odlučujuća utakmica serije na programu je u nedelju, 19. maja od 22 časa po srpskom vremenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter