Izvor: kurir
24.05.2024 u 10:31
0

REČI JOKIĆEVOG TRENERA SU UPLAŠILE CELU SRBIJU! Pitali ga hoće li Džoker igrati na Olimpijskim igrama, evo šta on ima da kaže!

Još uvek se ne zna hoće li Nikola Jokić igrati za Srbiju na predstojećim Olimpijskim igrama, a ne postoji navijač u ovom trenutku koga to ne zanima.

Njegova reakcija povodom toga nakon eliminacije Denvera iz plej-ofa nije bila ohrabrujuća, potom je i selektor Srbije Svetislav Pešić kazao da čeka odgovor košarkaša a sada je i trener Denvera Majk Meloun rekao nešto što je zabrinulo čitavu Srbiju.

Na završnoj konferenciji za medije Meloun je upitan za Olimpijske igre, a njegova izjava ne uliva veliku nadu.

„Dolaze Olimpijske igre u Parizu i nisam još siguran kakva je njegova konačna odluka o igranju tamo, ali ako bude igrao, to je samo još veća ‘kilometraža’ na njegovom telu“, kazao je trener Denvera i potom dodao:

„Neko mi je rekao da je Jokić u poslednjih pet-šest sezona drugi u NBA ligi po odigranim minutima uz Tejtuma, što je mnogo minuta za visokog igrača. Moraćemo da budemo pametniji što se tiče nekih stvari i da se pobrinemo da kada dođe u plej-ofu da može da igra svoju najbolju košarku, ali ne samo on. Pogledajte sedmi meč, nije Jokić bio najiscrpljeniji, mnogo smo tražili od Gordona, Kaldvel-Poupa, Portera…“, objasnio je iskusni stručnjak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter