Izvor: ALO
21.05.2024 u 11:45
0

PUTINU TREBA 90 MINUTA DO BRITANIJE Jezivo upozorenje: „Izaberite svoja vrata u Dauning stritu“

Vladimir Putin bi mogao da udari Britaniju sa desetinama istih projektila koje koristi za napad na Ukrajinu, a Ujedinjeno Kraljevstvo ne može ništa da učini da ih zaustavi, upozorio je bivši general.

Oružje bi u tom slučaju stiglo do Britanije za samo 90 minuta, putujući brzinom od 600 milja na sat, upozorio je britanski general Sir Ričard Barons.

Penzionisani oficir britanske vojske procenio je da bi taj napad uključivao ispaljivanje projektila u talasima, od 60 do 90 odjednom.

U razgovoru za britanski „San“, general Barons je upozorio da Velika Britanija trenutno neće moći da se odbrani od takvog napada. „Velika Britanija za sada nema vazdušnu i protivraketnu odbranu koju ima Ukrajina. Nije nam trebala“, istakao je on.

KRVAVE ULICE VOLČANSKE! ŽESTOKE BORBE A RUSI PONOSNO ŠETAJU HARKOVOM: Crni dani čekaju Ukrajinu! Stigle užasne vesti
„Ona vrsta projektila koja pada na Kijev mogla bi pasti na London. A protivvazdušna odbrana Kijeva je mnogo, mnogo bolja. Čak i prilično stara ruska krstareća raketa, Kh-101 ispuštena iz aviona iznad zapadne Rusije, stiže u London 90 minuta kasnije sa eksplozivnom bojevom glavom od 500 kilograma i preciznošću od dva metra. Zato izaberite svoja vrata u Dauning stritu“, rakao je britanski oficir.

Njegovo upozorenje dolazi nakon što je prošlog meseca otkriveno da bi Britanija bila krajnje nespremna da zaustavi ruske rakete i rojeve bespilotnih letelica ako bi one krenule ka njihovoj teritoriji, zbog čega toj zemlji preti haos ukoliko se ne odobre hitna ulaganja u novu protivvazdušnu odbranu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter