Izvor: INFORMER
21.05.2024 u 11:27
0

KRVAVE ULICE VOLČANSKE! ŽESTOKE BORBE A RUSI PONOSNO ŠETAJU HARKOVOM: Crni dani čekaju Ukrajinu! Stigle užasne vesti

Ministar spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok doputovala je u Kijev, saopštila je televizija „N-TV“

Napad Rusije na železničku stanicu

Oružane snage Rusije izvele su napad na železničku stanicu u Černomorsku u Odeskoj oblasti, izjavio je za Sputnjik koordinator ilegalnog pokreta u Nikolajevu Sergej Lebedev, pozivajući se na svoje izvore.

Prema njegovim rečima u Černomorsku je zabeleženo nekoliko udara.

Lebedev je objasnio da vozovi koji prevoze vojnu tehniku i granate preko Zatoke iz Rumunije staju na lučkoj železničkoj stanici radi preraspoređivanja. Pored stanice se nalazi mnogo skladišta, a carinska ispostava „Iljičevsk“ ponekad se koristi kao privremeni smeštaj vojnika i stranih plaćenika.Helikopter Ka-52M pogodio je uporište i ljudstvo ukrajinske vojske u zoni odgovornosti grupe „Centar“, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

OPASNA ODLUKA KINE „Tražili ste rat, sad gledajte“
Artiljerci odreda „Ris“ dobrovoljačkog korpusa, koji deluju u sastavu grupe snaga „Jug“, uništili su smeštaj Oružanih snaga Ukrajine u kojem se u trenutku udara nalazilo oko 20 vojnika u selu Minkovka, 40 kilometara od Kramatorska u Donbasu, saopštio je za Sputnjik borac odreda sa pozivnim „Zinger“.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter