Izvor: NOVOSTI
21.05.2024 u 10:26
0

„JA SAM KRIV“! Saigrač Nikole Jokića preuzeo odgovornost za eliminaciju Denvera

Eliminacija u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije razočarala je sve u taboru Denvera.

Igrači su nakon sedmog meča sa Minesotom tragali za pravim razlogom, ali su na kraju svi pomirljivim tonom prihvatali da je ovog puta neko drugi bio bolji.

Nikola Jokić je očekivano prvi preuzeo odgovornost, iako je bio najbolji igrač Nagetsa kako u ligaškom delu, tako i u plej-ofu. Za njim su krenuli i ostali, pa je tako Majkl Porter Junior uputio izvinjenje celoj ekipi.

 

DOKLE BRE VIŠE?! Španac brutalno optužio Đokovića, pokušao da ga stavi na stub srama

 

– Izvinio sam se celoj ekipi posle utakmice pošto mislim da smo izgubili zbog mene. Da sam ja igrao kako umem, znam da bismo dobili ovu seriju – rekao je Porter nakon meča.

Brojni su problemi trećeg najplaćenijeg igrača ekipe koji se nosi sa strašnom situacijom u porodici dok su mu dvojica braće u sukobu sa zakonom.

Falio je Porter u plej-ofu da uz Jokića i Džamala Mareja bude igrač odluke, ali je umesto toga potpuno nestao, pa se sada govori o njegovom trejdu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter