Izvor: sport alo
21.05.2024 u 09:16
0

DOKLE BRE VIŠE?! Španac brutalno optužio Đokovića, pokušao da ga stavi na stub srama

Novak ponovo na meti besomučnih udara.

Više puta ispričana priča. Ne vole prosto Novaka Đokovića na Zapadu. I to je tako. Otuda ga s vremena na vreme napadnu i to uglavnom – nebulozno.

Tako je jedan tekst španski novinar Huan Valaure napisao optužujući najboljeg tenisera ikada da „obmanjuje protivnike da je povređen“?!

Tekst prenosimo u celosti.

 

JUTARNJA BOMBA Obradoviću se ispunjava želja – Partizan dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu!

– Srbin ima veoma lošu sezonu i još nije uspeo da dođe do finala, što je nešto neobično za Novaka Đokovića. Ono što se ne zna je da li je zaista povređen ili je sve to deo strategije da se njegovi rivali obmanu. I u tome je Nole stručnjak.

Nole je usled nešto slabije forme i malog broja mečeva na šljaci, treći put u karijeri odlučio da se u poslednjoj nedelji pred Grend slem nađe na ATP turniru.

Ukoliko Đoković uspe da veže nekoliko dobrih mečeva tokom narednih dana na turniru u Ženevi, mogao bi postati opasan rival na Rolan Garosu i kandidat za novu grend slem titulu. Odlazak na ovaj turnir pruža mu priliku da se pripremi i pokaže svoju najbolju igru pred početak drugog grend slema sezone.

Novak Đoković, i pored loših rezultata ove sezone, i dalje ostaje teniser koji može da iznenadi i da se bori za najviše pozicije na svetskoj teniskoj sceni. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup na predstojećem Rolan Garosu – stoji u pomenutom tekstu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter