Izvor: Kurir
06.05.2024 u 10:46
0

JOKIĆ JE KAO VEŠTAČKA INTELIGENCIJA! Poznati novinar je OVO imao da kaže za njega

Košarkaši Denvera pretrpeli su poraz u prvom meču serije sa Minesotom, a o tome šta Nagetse očekuje u narednoj utakmici pričao je novinar koji godinama prati Denver, Harison Vind.

Poznati Amerikanac je neko ko intenzivno prati Nikolu Jokića, za kog je istakao da je kao veštačka inteligencija.

„Očekujem da u drugoj utakmici serije Nikola Jokić odigra utakmicu kojom će poslati poruku. Jokić je kao veštačka inteligencija – postaje bolji kako serija odmiče. Što više sazna o vama, što više igra protiv vas, što više puta se okuša protiv vaše odbrane, to će bolje igrati“, rekao je Herison Vind na televiziji CBS.

Podsetimo, Denver i Minesota su se sastali i u prethodnom plej-ofu, kada su Nagetsi bili bolji.

„Jokić je pametniji od vašeg glavnog trenera, pametniji je od svakoga u vašoj ekipi. Očekujem da postepeno počne da ‘rešava’ odbranu Timbervulvsa. Mislim da će taj proces početi u drugoj utakmici serije“, zaključio je poznati novinar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter