Izvor: Kurir
18.05.2024 u 21:11
0

NJEGOV ODGOVOR JE DIGAO PRAŠINU U MEDIJIMA! Veljko Ražnatović konačno progovorio o Jeleni Karleuši

Veljko Ražnatović retko "izlazi" u javnost i gotovo se uopšte ne pojavljuje u emisijama, posebno od momenta kada se posvetio bokserskoj karijeri i svakodnevnim treninzima.

Ipak, sada je napravio mali presedan, te je odlučio da stane pred kamere i otvoreno priča o svim aktuelnim temama iz svog života.

Podsećamo, najpoznatiji sukob na našoj javnoj sceni je svakako decenijska svađa između Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše, koje su već godinama i na sudu.

“ NE PLAŠIM SE JA NJEGA, SAMO BOGA“! Tragične sudbine Sinanove dece

Ceca, kao i njena deca, obično mudro ćute o ovom sukobu, a ovoga puta Veljko je dobio u jednoj emisiji hrabro pitanje koje se tiče upravo Jelene.

Naime, voditelj je mladog Ražnatovića pitao koja mu je omiljena pesma od pop dive, te šta misli o njoj i da li gaji neke „negativne“ emocije.

Veljko je kratko odgovorio da nema omiljenu Karleušinu pesmu, te da ne misli uopšte o njoj.

Ovaj odgovor je svakako digao veliku prašinu, te je već sada viralan na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter