Izvor: Alo
29.05.2024 u 20:57
0

ŽIVOT JE LEP, SVE JE OK: Karleuša brutalno odgovorila na komentar na Instagramu!

Poruka pop dive bila je i više nego jasna

Pop diva Jelena Karleuša, poznata je po svom oštrom jeziku, te često apeluje na javnost da prestane sa negativnim komentarima upućenim ženama ispod njihovih fotografija.

Kako i sama navodi, takvo ponašanje odražava lične frustracije onih koji komentarišu.

Naime, pevačica je nedavno objavila video ispod kog su se komentari nizali munjevitom brzinom, a jedan se posebno izdvojio, budući da je bio uvredljiv, Jelena je iskoristila priliku i odgovorila mu u svom maniru.

– Veće koze od tebe nisam viđeo – glasio je komentar.

– Džemale, eto jel sad lakše? Lepo si napisao, izbacio si to iz sebe. Mirno sada možeš da živiš, srećan, ispunjen… život je lep. Sve je ok. – glasio je odgovor Jelene Karleuše

.  Poruka pop dive bila je i više nego jasnaInternet treba koristiti za inspiraciju i podršku, a ne za ispoljavanje negativnosti i omalovažavanje drugih, posebno žena koje često trpe najviše kritika zbog svog izgleda i ponašanja na mreži​, što je i sama pevačica u više navrarata javno isticala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter