Izvor: Informer
19.05.2024 u 08:50
0

AMSS: Dobri uslovi za vožnju; Na prelazima bez zadržavanja!

Saobraćaj je ovog prvog dana vikenda umerenog inteziteta, zastoja nema ali su i oni mogući na deonicama gde se zbog radova i aktuelnih izmena u saobraćaju vozi usporenije, saopštio je AMSS.

Bolji uslovi za vožnju očekuju vozače danas, bez jakog vetra i sa više sunčanih intervala.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“ na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, dobijenim u 17.15 sati, zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema, sem na prelazima Gradina, gde se na izlazu se čeka 30 minuta, a na Preševu 35 minuta.

MNOGI TO NE RADE A OBAVEZNO JE: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Najduže se čeka na teretnim terminalima graničnog prelaza Batrovci, 300 minuta, potom na Sremskoj Rači i Horgošu, 120 minuta i Kelebiji 60 minuta.

Kako prenosi AMSS, na graničnom prelazu Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za putnička i teretna vozila ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, zbog toga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

Od 18. maja do 1. 6. 2024. do 10 časova biće izvođeni radovi na rehabilitaciji mosta na petlji Ćuprija, u smeru ka Beogradu, na delu državnog puta I A reda broj 1.

U zoni radova u dužini do 500 metara, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, kaže se u saopštenju AMSS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter