Izvor: Kurir
15.05.2024 u 16:24
0

„NOVAK JE DOBRO, SVE JE KAKO TREBA“ : Novak dobio rezultate nakon posete Urgentnom centru

Novak Đoković je dobio rezultate analiza koje je odradio u Urgentnom centru u Beogradu.

Podsetimo, najbolji teniser sveta je odlučio da dodatno proveri zdravstveno stanje nakon što ga je u Rimu pogodila flašica sa vodom. Odmah nakon incidenta je posetio lekara u prestonici Italije, nakon čega je doneta odluka da nastavi sa svakodnevnim aktivnostima, odnosno da zaigra na meču trećeg kola.

Doživeo je težak poraz od Alehandra Tabila u dva seta, a posle meča je poručio da će odraditi dodatne analize.

To je i učinio ove srede u Beogradu, a rezultati koje je dobio su ohrabrujući.

MEDIJI PRENOSE: Novak tajno jutros bio u Urgentnom centru u Beogradu na snimanju glave!

Novak je dobro. Svi nalazi su mu dobri. Uradio je kompletnu krvnu sliku i sve je u granicama normale. Uradio je i EKG, ali i snimak glave, kako bi se uverio da nije ozbiljnije povređen, kada je u Rimu pogođen flašicom. Pre nekoliko minuta dobio je rezultate i sve je kako treba„, objasnio je izvor „Informera“.

Đoković ove sezone još uvek nije osvojio nijedan trofej. Pred njim je Rolan Garos, ali bi moglo da dođe i do velikog iznenađenja i odluke da zaigra na još jednom turniru pre odlaska u Francusku.

Nezadovoljan formom pred drugi grend slem u sezoni, najbolji na planeti bi mogao da se priprema na turniru na kojem nikada u karijeri nije igrao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter