Izvor: Kurir
05.05.2024 u 17:57
0

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO ZAGREB! Policija zatekla UŽASAN prizor

Zagrebačka policija oglasila se juče zbog ubistva 68-godišnje žene koje se dogodilo u subotu ujutro u porodičnoj kući na području Vrapča, istakavši da se radi o krivičnom delu "teškog ubistva ženske osobe".

„Juče, 4. maja u jutarnjim satima na području Črnomerca u kući, prema do sada prikupljenim informacijama, 28-godišnji član porodice je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinji u nameri da je liši života, usled kojih povreda je preminula na mestu događaja. Nakon toga, osumnjičeni se udaljio iz kuće i otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta gde su ga ubrzo uhapsili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje. Na mestu događaja obavljen je uviđaj kojim je rukovodila dežurna zamenica županijskog državnog tužioca u Zagrebu u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za uviđaje i kriminalističku tehniku. Nakon obavljenog uviđaja, telo je prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku“, saopštila je Policijska uprava zagrebačka.

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni muškarac je sin žrtve, A. K. (28). Nakon počinjenog zločina mirno se udaljio iz kuće, a ni komšije ni sestra žrtve koja živi s decom iznad njih nisu čuli nikakvu buku ni galamu. Navodno je mrtvu pronašla upravo njena sestra, koja je malo posle 10 sati otišla da proveri zašto tog jutra nije došla kod nje na kafu. Zatekao ju je stravičan prizor, pa je odmah pozvala policiju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz krivičnu prijavu za teško ubistvo osumnjičeni bi tokom današnjeg dana biti predat pritvorskom nadzorniku, a potom bi trebao da bude doveden na ispitivanje u nadležno državno tužilaštvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter