Izvor: happybsc/tanjug
17.05.2024 u 12:49
0

RATKO MLADIĆ KRITIČNO: Veoma ozbiljno zdravstveno stanje generala saopštio njegov sin

Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića, koji se nalazi u zatvoru haškog tribunala, veoma je ozbiljno, nepokretan je i stalno je u krevetu, izjavio je danas njegov sin Darko Mladić.

 

KAKAV MONSTRUM U HRVATSKOM SABORU: Dan posle atentata na slovačkog premijera član HDZ izneo jezivu izjavu: „Treba ga pogoditi metkom u čelo“

 

„Samo može da leži, stanje je veoma ozbiljno. Nema ništa novo da ima neko poboljšanje, navodno su mu se bubrezi dovoljno oporavili da nema potrebe za dijalizom, ali nam je to samo usmeno rečeno“, rekao je Darko Mladić za Srnu.

Podsetio je da je odbijen zahtev da general Mladić bude prebačen na dalje lečenje u Srbiju, ali je dodao da biti upućen zahtev za slanje jednog lekara koji bi generalu proverio stanje bubrega. Darko Mladić kaže da nema informacija o nekoj novoj terapiji, a za najverovatnije dve sedmice, generala Mladića bi u Hagu trebalo da poseti supruga Bosa. Mehanizam u Hagu odbio je pre šest dana zahtev da general Mladić, kome su bili otkazali bubrezi, bude prebačen na dalje lečenje u Srbiju, pošto haški lekari smatraju da „mu se stanje popravlja i da mogu dobro da ga oporave da bi se vratio u ćeliju“.

General Mladić, koji je bio komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, juna 2021. osuđen je na doživotni zatvor zbog navodnih zločina u BiH.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter