Izvor: Kurir
06.05.2024 u 15:47
0

MASER OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE: Čekaju ga posebne kazne!

Maser iz Bugarske, star 45 godina, suočava se sa zatvorskom kaznom nakon što je optužen zbog se*sualnog zlostavljanja više žena u njihovim domovima i neovlašćenog fotografisanja.

Julijan Dimov je iskoristio svoje žrtve koje su ga angažovale za masažu u sopstvenim domovima. Skandal je otkriven kada je jedna žena prijavila Dimova nakon napada tokom masaže u novembru 2022. godine. Kasnije su i druge žene koje su imale sesije s njim prijavile slične napade.

Dimov je uhapšen na aerodromu Getvik dok je pokušavao da otputuje jednosmernim letom u Bugarsku 15. juna prošle godine. Policija je pregledom njegovog telefona otkrila preko 30 fotografija različitih žena, snimljenih bez njihovog pristanka tokom kućnih poseta. Iako je tvrdio da su fotografije korišćene isključivo u profesionalne svrhe za njegov veb-sajt za masažu, na sudu je proglašen krivim za 12 slučajeva se*sualnog napada, šest slučajeva voajerizma i dva pokušaja voajerizma.

BIO JE VEOMA LJUBAZAN I PAŽLJIV: Majka sada očajnički pokušava da pronađe krematorijum

Dimovu je sud izrekao privremenu meru kojom mu je zabranjeno da obavlja bilo kakav rad kao fizioterapeut ili maser koji bi mogao dovesti do fizičkog kontakta sa ženama. Osim toga, zabranjeno mu je korišćenje društvenih mreža kao što su Fejsbuk i Instagram, kao i posedovanje bilo kakvog uređaja sposobnog za skladištenje digitalnih slika, osim ako to ne prijavi Registru nasilnih i se*sualnih prestupnika (ViSOR). Takođe, naloženo mu je da ne ulazi u privatne stanove bilo koje žene bez izričitog pristanka, osim u prisustvu supruga ili komšinice.

Detektivka Abigail Butler, koja je vodila istragu, istakla je da je Dimov iskoristio žene koje su mu verovale i koje su bile u ranjivom položaju kada ih je napao.

„Izuzetan rad policajaca na izgradnji ovog slučaja zasenjuju samo hrabrost žena koje su se javile. Ako neko veruje da je bio žrtva Dimova, pozivam ga da se javi – želimo da vam pomognemo. Posvećeni smo zaštiti ranjivih žena i devojaka u Londonu i učinićemo sve što možemo da se one osećaju sigurno.“

Dimov će biti osuđen na sudu u Vud Grinu 28. juna ove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter