Izvor:
10.10.2019 u 16:37
0

IVAN OPLEO PO JELENI MAĆIĆ: Pale teške reči, GORI INSTAGRAM! „Sedala si ispred kompjutera i pljuvala ljude“!

PROČITAJTE I: REGION NA NOGAMA: Izabela ulazi u vilu "Parova"? (FOTO)

Poznata rijaliti zvezda, Ivan Marinković, opleo je po aktuelnoj voditeljki "Parova", Jeleni Maćić, i nije birao reči.

Iako je učestvovao u nekoliko sezona šou programa koji Maćićeva vodi, Marinković se nije libio da otkrije svoje mišljenje.

Naime, Jelena je za jedne domaće novine prokomentarisala nekadašnje negativne komentare na račun šou programa koji sada vodi:

– Posle 7 godina dobila sam posao, a da ne moram da spavam sa nekim – izjavila je Jelena za jedne domaće novine, dok je Ivan ovu njenu izjavu prokomenrarisao na sledeći način:

BURMA NA RUCI JOJ NIŠTA NE ZNAČI: Milijana je OVOM muškarcu SLALA PROVOKATIVNE FOTKE SA LETOVANJA! (FOTO)

POŠTENO JE ZARADILA SVOJ ŠLAG, A ONDA JOJ SE ONA OBRATILA: Golubovićeva ZATEČENA RAZVOJEM SITUACIJE! Nije očekivala da će joj SASUTI SVE U LICE! (FOTO)

– Jebiga sine…sad radi i cuti…pljuvala si koga stignes i sedela ispred kompjutera dok nije instagram postojao…proganjala ljude po fejsu…sad sedi i kenjaj i probaj da budes originalna…dodje maca na vratanca…DOSTA MI JE PRIČA AMATERA – napisao je Marinković na svom Instagram nalogu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter