Izvor:
03.06.2016 u 18:00
0

NOVI LJUBAVNI PAR? Pao sočan poljubac usred „Jutarnje kafice“!

Tokom "Jutarnje kafice" Zmaj je bio jako raspoložen za priču, pa nije dao drugima da dođu do reči, ali jedina osoba koju je poslušao je Vesna Rivas.

Iako su njih dvoje imali dosta nesuglasica, Zmaj je jako poštuje, a kada ga je zamolila da pusti druge da pričaju on je poslušao, a kao nagradu je dobio sočan poljubac, što je iznenadilo sve prisutne. Šta će fanovi reći na ovaj poljubac?

Vesna mu je obećala da će mu gledati u karte ako do kraja emisije bude miran i prestane sa prekidanjem drugih. Očigledno je da Vesna ima veliki uticaj na Zmaja, a mi ćemo videti kako će se odvijati situacija između njih dvoje, iako je ovaj poljubac bio prijateljski, nikada se ne zna.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter