Izvor:
13.10.2019 u 19:53
0

KATARINA GRUJIĆ OTKRILA SVE O RASKIDU VEZE: Moj jezik me je najviše koštao! (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić u poslednje vreme svoj privatni život krije kao zmija noge, ali je objasnila zašto je odlučila da o tome više ne govori.

Pre nekoliko nedelja raskinula je sa dečkom, a tvrdi da je sve muškarce izgubila zbog svoje nepromišljenosti.

Svaki put kada uđem u novu vezu, obećam sebi da neću javno govoriti o svom partneru, ali se uvek desi da mediji to saznaju i na kraju moram sve da ispričam. Pokazalo se da me je moj jezik najviše koštao. Posle svih grešaka mislim da sam naučila lekciju – jezik za zube, ćutim i smeškam se – kaže pevačica.

Nije prijatno kada ste u novoj vezi i kada vas povezuju sa bivšim partnerima. Sada sam odlučila da svog novog partnera predstavim svima tek onda kada budem spremna da se udam za njega. Obavestiću publiku i medije, jer ne bi bilo lepo da to sakrijem – rekla je Grujićeva.

Mislim da nikoga ne zanima gde sam i sa kim sam bila, to ni moje fanove ne zanima, u to sam sigurna – rekla je Kaća.

Ona je nakon raskida kosu ošišala na paž, pa je i to objasnila.

Nisam samo skratila kosu, već svaki dan nešto promenim, možda ću uskoro vratiti staru dužinu – objasnila je ona.

Od kada sam jedva izvukla živu glavu zbog problema sa bubrezima, pazim kako se oblačim. Nema više minića na minus deset i bosih nogu, to je za mene završeno. Sad sam u fazonu da nosim samo moderna odela, a mnogo manje haljine. Hoću da uživam, a ne da razmišljam da li će mi neko stati na toaletu ili ću se saplesti – našalila se Katarina.

Kada su u pitanju novinski napisi kaže je da je oguglala na sve priče, baš kao i njena mama i shvatile su da je njen posao takav.

Kaća , roditelji i rodbina su te videli u kupaćem kostimu i nema tu nikakve razlike i od tada sam se opustila kada je u pitanju snimanje provokativnih spotova i scena – rekla je sebi Katarina.

Izvor:nadlanu.com
Foto: Instagram/katarinagrujic.doll's

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter