Izvor:
13.10.2019 u 14:58
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI O RIJANI: Ima svoju ulicu, promenila je ime…I JOŠ DOSTA TOGA! (FOTO)

Poznata pevačica Rihanna uspe u svemu čega se lati! Ona se dokazuje u modi, u pevanju, u kreacijama. Dobitnik je nagrade "Best Met Gala meme of all time". Šta god da obuče, osvane na svim svetskim naslovnicama. Fenty x Puma, Fenty x Savage, Fenty u saradnji sa LVMH- svi ovi poduhvati podigli su je na tron! Važi za jednu od najvećih pop diva na planeti. Mada, ovo sve sigurno već i znate.

1. Kao i mnoge zvezde pre nje, i Rihanna je promenila svoje ime. Nekako je neophodno da imate umetničko ime kada se bavite ovim poslom! Lepotica sa Barbadosa se zove Robin Rihanna Fenty. Srednje ime je arapskog porekla i kada se prevede na naš jezik, označava slatki bosiljak. Porodica i bliski prijatelji je i danas nekad oslovljavaju sa Robin. Možda se do sada pogrešno izgovarali njeno ime, pravilno glasi Ri- Anna.

2. Rihanna možda ima svoje muzičko carstvo, carstvo mode i lepote, ali ima i svoju ulicu. 2017. godine vlada Barbadosa preimenovala dotadašnju ulicu Westbury New Road – gde je pevačica odrastala u ulicu pod nazivom Rihanna Drive. Premijer Freundel Stuart predvodio je ceremoniju imenovanja, a Rihanna je obeležila ovaj događaj sa rečima "Westbury je više od zajednice, mi smo porodica!".

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter