Izvor: Alo
23.04.2024 u 20:44
0

„BILO MI JE TEŠKO DA KRENEM ISPOČETKA“: Imala je dosta problema u svim poljima..

Haos oko razvoda Harisa i Meline ne prestaje već nedeljama unazad

I dalje se u javnosti raspreda oko razvoda Harisa i Meline Džinović i njene izjave prethodnih godina sve više isplivavaju i poprimaju svoj oblik, naročito nakon što je Haris otkrio da je sve počelo pre dve godine.

Melina je tada za domaće medije pričala kako je imala velikih problema na poslovnom planu, ali očigledno se prenelo i na privatan život.

Njoj je u jednom trenutku stala prodaja, što je njoj napravilo haos.

PEVAČICA KOJU LJUDI NE MOGU DA SMISLE ORGANSKI: Sve što uradi postane predmet ISMEVANJA, „većeg foliranta od nje nema“

– Amerika se već probudila, tako da uveliko radimo isporuke. Bilo mi je teško da krenem ispočetka, ali sve je to sad iza mene. Uprkos novim dešavanjima u svetu, osećam da je crni period iza mene, a da je nova kolekcija nikad bolja. Nikada ne koristim reč se*si, ali ona najbolje opisuje sve što smo moj tim i ja ovoga puta iznedrili. Možda upravo iz tog razloga ja lično neću poneti baš sve komade, ali generalno sam zadovoljna. Mnogo je razloga za slavlje ovih dana – govorila je u tom periodu Melina za „Stori“, a njena izjava se sada širi društvenim mrežama i ponovo izaziva haos zbog celokupne situacije.

Melina smuvala imućnog biznismena

Bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša, ali kako je Alo! ekskluzivno saznao, kreatorka je svoj dve decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika.

Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter