Izvor: bsc happy
28.04.2024 u 19:53
3

VEČERAS U AKTUELNOSTIMA: Medvedev poziva na KIJEV, poređenja PVO sistema i preciznost dronova

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Linija fronta je poravnata.

Gosti večerašnje emisije:

Prof. dr . Vojislav Šešelj: Rusi su ubrzali sve vojne operacije, ubrzano se oslobađaju nove teritorije. Veoma je važno šti su počeli sa gađanjem industrijskih objekata, vojnih skladišta i vojnih baza na samom zapadu Ukrajine. Počeli su napadi na železničke pruge i treba pokušati da se svim silama novo oružije uništi čim uđe u Ukrajinu. Treba sprečiti da bilo šta novo stigne do prvih linija.

Slobodan Stojičević, ekspert za informacioni rat: Dronovi su sigurna zona, za predah od budućih napada. Sredstva radio elektronske borbe. Pitanje je vremena kada će se uvesti dronovi sa veštačkom inteligencijom i da sami biraju cilj. Na njih se ne može uticati sa REP.

Prof. dr. Bojan Dimitrijević: Sanitarna zona treba da bude do Dnjepra, treba da se ide na Harkov jer se odatle napada dosta. Priča o zaštitnoj zoni sa stanovišta Rusa je nepotrebna. Krajnji cilj je kontrola nad Ukrajinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “VEČERAS U AKTUELNOSTIMA: Medvedev poziva na KIJEV, poređenja PVO sistema i preciznost dronova”

  1. Ništa nije strašno ni kada gubiš u igri a pogotovu u ratu , zato, da se ne bi srljalo i dalje u propast čovečanstva, gubitka ljudi i svega ostalog Bajden treba da prizna poraz i da prihvati REALNOST , zar oni to tako nisu pričali od uvek , treba prihvatiti realnost , jedina je razlika izmedju njihove realnosti i ove sada što je ova sada prirodna, na korist svima slobodno mislećim žeqni razvitka svojih država na prirodnim osnovama i zaista realna a njihova je bila kriminalna i zato nerealna pa i tako kriminalnu i nerealnu su prihvatali doduše teškom mukom .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter