Izvor: BSC Happy
10.05.2024 u 20:28
3

„RUSI ‘AKTIVIRAJU’ ODESU, HARKOV JE VEĆ NJIHOV, IZBIJANJE NA DUNAV JE PITANJE TRENUTKA“: Sagovornici „AKTUELNOSTI“ otkrivaju početak VELIKE RUSKE OFANZIVE – RAT se širi van UKRAJINE (FOTO)

Ruski juriši razaraju ukrajinske linije već danima unazad. Pred padom je i grad Krasnogorovka, koji se sa pravom naziva Avdejevka 2. Benjamin Netanjahu najavljuje rat do potpunog istrebljenja u Gazi, dok se hiljade ljudi raseljava iz grada Rafe. O ovim i ostalim temama razgovaramo i večeras u "Aktulenostima" samo na Happy tv, sa: Saša Borojević - analitičar, Jovo Drobnjak - ekonomista i Vladan Glišić - advokat.

Aktuelnosti – 807. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 217. dan RATA U IZRAELU

Vladan Glišić kaže da će se rat rasplamsati van Ukrajine

–  To je ono što se dugo čekalo, ali Rusija ima taktiku da ne ide u velike zalete. Ona na osnovu ovih manevara kaže da se neće završiti na Ukrajini, mora da se ide dalje. Malo po malo melje ukrajinsku vojsku. To je nešto što ide u susret. I Zapad se suočava sa tim da Ukrajina neće moći da izađe iz priče da može da pobedi Rusiju. Problem je što na Zapadu ima onih koje interesuje zarada i koji su se sada basnoslovno obogatili. Te ljude ne interesuje da li će i njihovi sopstveni građani ginuti – rekao je Glišić.

printscreen/happy tv

Saša Borojević smatra da će Rusi zauzećem Harkova zadati smrtni udarac Ukrajini

– Pre ove emisije sam imao prilike da se čujem sa našim ranjenim borcima u Moskvi. Veliki pozdrav za njih. Zašto sada Harkov i zašto nakon 9. maja jedna šira akcija? Prvi razlog je da se sklone jedinice koje gađaju Belgorod. Drugi je jer se vojna industrija nalazi u Harkovu. Njegoviom gubitkom se gubi moć naoružanja. To su osnovna dva razloga. 55.000 vojnika angažovano je u ovom pravcu. Narednih nekoliko dana će se aktivirati Odesa, time će se stvoriti „potkovica“, koja će da kruniše ova osvajanja. Mislim da će sledeći 9. maj biti u Berlinu, to će biti kraj denacifikacije – kaže Borojević.

printscreen/happy tv

Jovo Drobnjak kaže da Moskva izbija na Dunav!

– Ja bih rekao da ovde Rusi menjaju svoju taktiku, kreću u ofanzivu. Moramo očekivati jaču i veću ofanzivu. Posle inauguracije Putina i proglašenja novog premijera, pod čijom upravom se podigla ekonomija Rusije. Inflacija na mimumumu, raste ekonomija, narod bolje živi, upravo zahvaljući premijeru Mišustinu. Kako bude napredovala ruska ofanziva, sve će se manje slati te pomoći i sve će je biti manje. Trebalo bi da očekujemo tek pravu ofanzivu. Pravi pokazatelj će biti zauzimanje Odese i izlazak Rusa na Dunav – zaključuje Drobnjak.

printscreen/Happy tv
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„RUSI ‘AKTIVIRAJU’ ODESU, HARKOV JE VEĆ NJIHOV, IZBIJANJE NA DUNAV JE PITANJE TRENUTKA“: Sagovornici „AKTUELNOSTI“ otkrivaju početak VELIKE RUSKE OFANZIVE – RAT se širi van UKRAJINE (FOTO)”

 1. Izbacite Fasistu Sasa Borojevic. Nisu Grci ubili 500 hiljada Srba, vec MAKEDONACA od kojih ste dobili I Azbuku I Veru. Isti oni MAKEDONCI koji su bili prisiljavani da se izjasnjavaju kao Srbi I da se prezivaju na IC. Ima nas jos onih koji to pamte.

  0
  2
  Odgovori
 2. Штааа на Дунав , тако брзо , морам за дочек Путина и Руске војске да ослабим најмање 10 кг , нека успоре мало , мршављење не иде тако брзо .

  0
  0
  Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter